Křupavá kachna s arašídovou omáčkou

Množství: 2 porce Obtížnost:Střední Čas přípravy: 10 Minut Čas vaření: 20 Minut Celkový čas: 30 Minut
video

Tradiční mandarinská křupavá kachna s arašídovou omáčkou a rýží servírovaná jako hlavní chod.

Přísady

0/16 Suroviny
Upravit porce

Instrukce

0/5 Instrukce
  • Začneme tím, že si nachystáme sójovou zálivku ze sójovky, vína, chilli omáčky, cukru a Solamylu.
  • Nyní si dáme restovat kachní maso – začínáme kůží dolů a začínáme restovat zprudka a poté plamen ztlumíme.
  • Nyní si připravíme arašídovou omáčku. Do rendlíčku si dáme olej a začneme na oleji restovat nakrájený zázvor, česnek, cibuli a nasekanou chilli papričku. Poté zarestujeme i buráky a přidáme kokosové mléko. Směs chvíli povaříme poté rozmixujeme tyčovým mixérem.
  • Do omáčky přidáme sójovkovou zálivku a burákové máslo a ještě chvíli povaříme. Křupavou kachnu servírujeme s rýží a arašídovou omáčkou.
  • Křupavou kachnu servírujeme s rýží a arašídovou omáčkou.

Napsat komentář